Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player

ali

Російський кадровий військовий та екс-командувач терористів на сході України Ігор Стрєлков-Гіркін (позивний «Стрєлок») вважає, що Захід разом з Україною зіграли блискуче і стратегічно перемогли президента Росії Володимира Путіна на Донбасі. Про це він заявив в інтерв'ю, інофрмує Еспресо.TV.

«Я вважаю, що у них все виходить більш, ніж блискуче, саме у Заходу, я не говорю про Україну. Вони діють стратегічно – стратегічно вони виграли ситуацію. Скільки ми б не збили їхніх літаків, гелікоптерів, скільки не підбили танків, не знищили нацгвардійців, – стратегічно ми програли. В результаті – ми не під Києвом, а вони – під Донецьком. Це про що говорить, про те, що стратегічно ми операцію «Новоросія» програли», – сказав Гіркін.



Нагадаємо, раніше Ігор Стрєлков заявляв, що авторитет і кредит довіри президента Росії Володимира Путіна стрімко падає.

Путінський проект «Новоросія» провалився, – Гіркін

6-11-2014, 07:59
Переглядів: 120
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: