Get Adobe Flash player
В Україні триває народна люстраціяБудинок глави українського Нацбанку Валерії Гонтарєвої закидали яйцями та пакетами з фарбою.

Про це вона повідомила на прес-конференції в Києві в понеділок, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Інцидент стався в понеділок, 6 жовтня, близько п'ятої ранку: 15 осіб напали на будинок Гонтаревої, де чиновниця живе вже 14 років. Будівля закидали трьома лотками яєць і пакетами з фарбою. «Дуже неприємно», - прокоментувала Гонтарева пригода.

Глава Нацбанку зазначила, що останнім часом її відомство перебуває під суттєвим тиском через те, що «стало на хвіст олігархічним кланам, які вже не можуть отримувати в Центральному банку рефінансування під неякісні застави».

При цьому українська громадськість звинувачує Валерію Гонтарьову, яка очолила НБУ 19 червня 2014, в неефективній роботі і падінні курсу гривні. 25 вересня під вікнами офісу Нацбанку в Києві активісти вимагали індексації зарплат і пенсій, а також пояснень, чому курс гривні не можна стабілізувати. Будівля, в якому розташовується відомство, аналогічно закидали яйцями.

В Україні триває народна люстрація

6-10-2014, 12:16
Переглядів: 570
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player