Get Adobe Flash player


Президент Білорусії зазначив, що Донбас залишиться у складі України, не зваєжаючи на збройний конфлікт. Про це він повідомив в інтерв’ю Еврорадіо, передає УНН.

"Пройде час, і навіть Донбас буде українським, таким, як хочуть національно орієнтована влада України. З Кримом буде складніше", - зазначив він.
Також О.Лукашенко додав, що конфліктом на Донбасі вже всі "наїлись".

"Треба бути хитрішими, щоб прикордонники українські закрили кордон. Ніхто не забуде цей конфлікт, але згодом все налагодиться. 30 мільйонів загинуло під час Другої світової війни, а зараз обійнявшись із німцями ходимо. Звичайно, треба багато часу, але треба робити ці кроки", - сказав білоруський президент.

Як повідомляв УНН, президент Білорусії Олександр Лукашенко заявив, що Україна "сама підставилась" у ситуації з анексією Криму Росією.

Get Adobe Flash player

Донбас залишиться у складі України – О.Лукашенко

4-08-2015, 15:18
Переглядів: 193
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player