Get Adobe Flash player
В Банченах готуються до провокацій
В банченському монастирі готуються до можливих провокацій. Останніми днями все більше ширяться чутки та інформація в соцмережах про нібито захоплення монастиря невідомими в масках та революціонерами.

"Чернівецькому репортеру" із власних джерел стало відомо про готовність монастиря дати відсіч невідомим нападникам. Вже безпосередньо на місці, ми переконалися, що в Банченах декілька сотень людей, переважно місцевих жителів та прочан монастиря дійсно очікують на провокації. Люди зазначили, що чули про заклики на Майдані їхати в Банчени.

Саме тут розташований відомий монастир та дитячий притулок, якими опікується отець Лонгін, в миру - Михайло Жар. Зазначимо, напередодні з'явилась інформація, що колишній президент України Віктор Янукович може переховуватися в Банченському монастирі. Згодом цю інформацію спростували. В свою чергу, представники "Правого сектору" в соцмережах заявили, що не втручатимуться в справи духовенства та не чіпатимуть церкви.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

В Банченах готуються до провокацій

25-02-2014, 21:06
Переглядів: 1386
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player