Get Adobe Flash player
Начальник СБУ області пішов у відставку
Начальник управління Служби безпеки України в Чернівецькій області Юрій Кіцул написав рапорт про відставку на ім’я голови СБУ Валентина Наливайченка під тиском громадськості.

Сьогодні, під обласним упраління УСБУ зібралось кілька десятків студентів та представників народної самооборони, які розгорнули великий синьо-жовтий прапор та скандували "Відставка" та "Негайно".

Начальник чернівецької СБУ вийшов до мітингувальників та намагався домовитись.

Юрій Кіцул відмовився підписувати запропоновану самообороною заяву на звільнення, в якій йшлося: «Прошу звільнити мене з посади начальника обласного СБУ у зв’язку з вислугою років».

Натомість, Юрій Кіцул написав рапорт на ім’я Наливайченка із таким змістом: «Прошу розглянути питання про мою відставку у зв’язку з недовірою громади».

Юрій Кіцул подякував мітингувальникам за те, що його терпіли тиждень.

«Шановні друзі, повірте мені. Спасибі, що мене терпіли тиждень. Хоч я, в принципі, нічого ні поганого, ні доброго не зробив. Я ще минулої п’ятниці говорив вам, що не тримаюся за крісло. Єдине, чого я хочу, щоб у цьому краї панували злагода і мир – для того, щоб ми могли захистити наші рубежі», – сказав Кіцул на сходах управління СБУ перед мітингувальниками.

Представники самооборони заявили, що якщо їхня вимога не буде виконана, то вони збиратимуть громаду Чернівців під стінами УСБУ щодня.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Начальник СБУ області пішов у відставку "у зв'язку з недовірою громадськості"

13-03-2014, 17:33
Переглядів: 347
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player