Get Adobe Flash player
Сесія Міської ради знову необійшлась без скандалівПередноворічна сесія міської ради знову відбулася із скандалами. Опозиційні депутати вкотре вимагали від більшості та секретаря ради Михайлішина поставити на голосування заветоване нещодавно звернення до керівництва держави з вимогами засудити криваві євромайданівські події 30 листопада. Компромісу досягти знову не вдалося. Не допомогли і годинні перерви. Окрім політичних, депутати все-таки взялися і за господарські питання.

Не встигнувши розпочатися, сесія пішла на перерву. Незапланований відпочинок спровокувала ініціатива опозиціонера Каспрука.

Секретаря міськради підтримало і юридичне управління.

Олександр Шиба, начальник юридичного управління: "Сьогодні підстав для включення до порядку денного у вас немає".

Після ж 15-хвилинної перерви на прохання депутатів від фракції "За Батьківщину", секретар міськради запропонував ухвалити порядок денний. Однак, рішення не було прийняте: "за" проголосували лише 29 депутатів. Депутат від "Батьківщини" Анатолій Чесанов запропонував депутатам взяти ще одну перерву - на одну годину. Лише після тривалого відпочинку, місцеві обранці спромоглися затвердити порядок денний та взятися за роботу. Вкотре внесли зміни до міського бюджету, затвердили матеріальні допомоги та дотації малозабезпеченим верствам, а також розглянули земельні питання.

Олександр Коркоіл. Телеканал "Чернівці".

Сесія Міської ради знову необійшлась без скандалів



Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
Додати коментар
Ваше Им'я:
Ваш E-Mail: (не обов'язково)
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: