Тягнибок в Чернівцях розповів, як партії ділили області (відео)28 квітня у Чернівецькій області перебував кандидат у Президенти України Олег Тягнибок. Агітаційний тур кандидата мав місце в Заставні (207 виборчий округ), Кіцмані (205 виборчий округ) та в Чернівцях (204 виборчий округ). В усіх трьох випадках на сцені поряд Олегом Тягнибоком перебували керівник обласного виборчого штабу народний депутат Руслан Зелик та керівник обласної організації ВО Свобода та висунений міською парторганізацією на посаду Чернівецького міського голови кандидат Віталій Мельничук.

У місті Заставна, відповідаючи на запитання із залу щодо розподілу керівних посад на районному та обласному рівні між ВО Свободою, ВО Батьківщиною та УДАРом, Олег Тягнибок розповів про те, як ділили «відповідальність» за області та владні структури:

Ми сіли і за дві години розподілили. Батьківщина – найбільша політична сила і має вісім областей, УДАР і Свобода – по сім областей і терміново… той там, той там, той там… То був такий розподіл. Кожен взяв… Я відповідаю за ту область, за ту область.

У Чернівцях Олег Тягнибок перед зустріччю з виборцями у Чернівецькому обласному музично-драматичному театрі, дав регіональним ЗМІ коротку прес-конференцію.

На запитання щодо інциденту за участю Ігоря Мірошниченка , Олег Тягнибок не засуджує поведінку та вчинок Ігоря Мірошниченка, виправдовує його та вважає, що ця тема не вартує виїденого яйця.

Щодо вартості повернення України до ядерного статусу, то Олег Тягнибок оцінив її цифрою півмільярда доларів, а час необхідний для реалізації цього проекту – до року часу.
скачать шаблон для dle скачать бесплатно фильмы

Тягнибок в Чернівцях розповів, як партії ділили області (відео)

Рубрика: Політика
travu

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
Додати коментар
Ваше Им'я:
Ваш E-Mail: (не обов'язково)
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: