Get Adobe Flash player
В Україні не буде баскетбольного свята
Чемпіонат Європи з баскетболу 2015 року буде перенесений з України в іншу країну. Про це повідомляється в Twitter європейського підрозділу Міжнародної федерації баскетболу (FIBAEurope).

Дане рішення прийнято на засіданні спеціальної комісії організації. Спочатку Україна повинна була прийняти турнір, але, на думку федерації, через події на сході країни проведення Євробаскету в країні не представляється можливим.

Зацікавленість у Євробаскеті проявили відразу 16 країн. Як повідомляє Sportando, Україна матиме пріоритетне право у виборі країни - господині чемпіонату Європи 2017 року.

В Україні не буде баскетбольного свята



Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
Додати коментар
Ваше Им'я:
Ваш E-Mail: (не обов'язково)
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: