Спорт

Чернівецькі каратисти відзначились у Льовові

У Львові відзначилися чернівецькі каратисти. Там відбувся міжнародний турнір. Серед учасників були вихованці клубу "Тайсен". Вони вдало виступили - привезли зі змагань медалі. Тепер готуються до чергових випробувань на татамі. Успіхами своїх перемог хлопці поділилися із журналістами Чернівецького репортера.

Детальніше...

Коментувати (0 Коментарів)

ФК Буковина зіграла останній домашній матч

Останній домашній матч у цьому році зіграла Чернівецька "Буковина". Це гра, яку раніше було перенесено - тернопільська "Нива" погодилася зіграти з жовто-чорними пізніше, коли довідалася про проблеми у нашому клубі. Нагадаємо, два місяці тому "Буковина" опинилася на межі виживання - тоді команду покинув головний тренер,та кілька ключових гравіців. Тепер же матч відбувся. Щоправда, запамятається він кількома неприємними моментами - грубими епізодами на полі та бійкою фанів поза полем.

Детальніше...

Коментувати (0 Коментарів)

На Буковині встановили футбольний рекорд

На Буковині 15 листопада футбольний фрістайлер Олександр Козак потрапив до Книги рекордів України. Він 13 разів поспіль з 11-метрової позначки влучив у «дев`ятку» - верхній кут воріт.

Детальніше...

Коментувати (0 Коментарів)

Буковинські футболісти зіграли в нічию з тернопільчанами(відео)

Чернівецький «Університет» зупинив переможну ходу лідера студентської ліги України з футболу. 

Детальніше...

Коментувати (0 Коментарів)

Вболівальники провідних українських клубів зможуть отримати м’яч з автографами гравців, купуючи електронні квитки на футбол

Вболівальники провідних українських клубів «Шахтар», «Динамо» і «Дніпро» зможуть отримати м’яч з автографами гравців команди, купуючи електронні квитки на футбол. 

Детальніше...

Коментувати (0 Коментарів)

«Буковина» - срібний призер ветеранського чемпіонату України

2-3 листопада у Луцьку відбулася фінальна частина змагань серед ветеранів віком від 50 років. На вирішальному етапі чемпіонату зіграли «Абориген» (Луцьк), «Карпати» (Мукачеве, Закарпатська область), «Аміко» (Андрушівка, Житомирська область) та чернівецька «Буковина». Зазначимо, що у фінал наші земляки потрапили з одним «золотим» очком, бо на півфінальній стадії змагань, яка відбувалася в Чернівцях, буковинці зіграли унічию з «Аміко» - 1:1.

Детальніше...

Коментувати (0 Коментарів)

Новини партнерів

RizVN Login