Неділя, 1 September 2013
01:04:19

ФК "Буковина" на межі банкрутства

Чернівці вже найближчим часом можуть залишитись без великого футболу.
 
Оскільки футбольний спортивний клуб «Буковина», якому вже понад п’ятдесят років, на межі банкрутства. З 1 вересня припиняється його фінансування. 
 
17 серпня чернівецька «Буковина» у шостому турі першості України зіграла на виїзді з донецькою командою «Олімпік». Наші футболісти розпочали матч доволі успішно, вони двічі вели у рахункові, однак поступилися з результатом 2:3. Все б нічого, але матч у Донецьку для футбольного клубу «Буковина» може стати останнім. Наразі перед гравцями чернівецької «Буковини» та персоналом клубу боргів по заробІтній платі немає. Вони самотужки шукають спонсорів, які б змогли профінансувати клуб з вересня цього року. Проте головному тренеру чернівецької команди ФСК «Буковина» вже запропонували нове місце роботи.
 
Також нагадаємо, що перед стартом сезону чернівецькій «Буковині» відмовили виступати у Прем’єр-лізі через невідповідність інфраструктури рівню української першості. Сьогодні у місті заморожені всі проекти з реконструкції стадіону, заміни освітлення та будівництва навчально- тренувальної бази. 

Поділитись новиною в соціальних мережах:

Залишити коментар

за допомогою соціальних мереж, або анонімно

Інші новини м.Чернівці та області за цією темою

Новини партнерів

RizVN Login