Get Adobe Flash player
Буковинська міліція просить про допомгу
Ситуація, в якій нині знаходиться наша держава, потребує особливої уваги з боку правоохоронців. Не виключенням стали і буковинські міліціонери, які безстрашно охороняють правопорядок на Східній Україні.

Бійці спеціальної роти міліції УМВС України в Чернівецькій області ось уже більше двох тижнів несуть службу з охорони громадського порядку у Харківській області. Вони чергують на двох блокпостах на кордоні з Луганщиною, а також патрулюють на дорогах регіону у складі чотирьох екіпажів спільно з працівниками Державтоінспекції Харківщини. Усі сили буковинських правоохоронців спрямовані на те, аби не допустити в’їзду сепаратистів на територію Харківської області.

Бійці роти налаштовані патріотично. Ми готові до останнього захищати територіальну цілісність і незалежність нашої країни, - говорить командир спеціальної роти міліції УМВС України в Чернівецькій області Іван Рибінський.

Але лише на бойовому дусі та ентузіазмі бійців вистояти довго неможливо. Потрібне і відповідне матеріально-технічне забезпечення. Звісно, з державного бюджету виділяються кошти на функціонування спеціальних підрозділів МВС. Проте в нинішніх умовах жорсткої економії ресурсів їх недостатньо.

На жаль, буковинським міліціонерам, які у Харківській області стоять стіною на захисті від сепаратистів, не вистачає багато чого. Це, в першу чергу, засоби особистого захисту: сучасні каски та бронежилети.

Тож УМВС України в Чернівецькій області звертається з проханням до усіх підприємців, благодійників та жителів і гостей краю допомогти людям, котрі захищають наш спокій.

Спеціальному підрозділу УМВС для охорони громадського порядку в першу чергу потрібні:
– Бронежилети 5-6 класу (один такий коштує понад 9 500 гривень);
– Кевларові каски;
– Сучасні засоби зв'язку;
– Транспортні засоби;
– Засоби особистої гігієни, білизна, постільна білизна, миючі засоби.


Також просимо всіх небайдужих долучитися до збору коштів для буковинських правоохоронців, котрі охороняють безпеку громадян. Гроші можна перерахувати за наступними реквізитами:
Отримувач: Благодійний фонд допомоги співробітникам та ветеранам ОВС Чернівецької області
Реквізити отримувача:
р/р 26001060707412
в Чернівецькый філії Приватбанку м. Чернівці
МФО 356282
код 21415484
Призначення платежу: благодійна допомога


Всі гроші, отримані за рахунок благодійних внесків, будуть використовуватися під контролем громадськості. УМВС звітуватиме за кожну витрачену копійку.
Захист незалежності України, підтримання правопорядку – наше спільне завдання! Тільки так, усі разом ми зможемо захистити територіальну цілісність і правопорядок в державі і зробити Україну процвітаючою європейською державою!
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Буковинська міліція просить про допомгу

19-05-2014, 14:41
Переглядів: 411
Коментарів: 1
Версія для друку
Loading...
Коментарі (1)
Ирина 20 травня 2014 00:11
Микола Кучернюк
3 ч.

http://frankivchany.if.ua/polituka/1012-na-prikarpatti-planuyut-rozpochati-virob
nitstvo-bronezheletiv
На Прикарпатті планують розпочати виробництво бронежелетів
На Прикарпатті планують розпочати виробництво бронежелетів
frankivchany.if.ua
Цитировать          1
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player