Get Adobe Flash player
Зростуть ціни на квитки на потягиЦіни на проїзд залізницею зростуть, таку зміну пропонує ввести Укрзалізниця. Підвищення стосується перевезення пасажирів у внутрішньому сполученні і проводитиметься в два етапи: по 10 відсотків у липні та у жовтні.

На перевезення багажу та вантажів ціни залишаться незмінними. Нагадаємо що, востаннє тарифи на перевезення пасажирів українською залізницею зросли у жовтні 2013 року. Причиною цьогорічного підвищення цін є подорожчання палива, електроенергії та комплектуючих частин потягів.

Дане зростання цін частково дасть можливість забезпечити безпеку руху та зменшити витрати на утримання рухомого складу. Зауважимо що проїзд українською залізницею є найдешевшим серед країн СНД. Наприклад вартість проїзду на російській залізниці є вищою в 4 з половиною рази.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Зростуть ціни на квитки на потяги

1-06-2014, 18:25
Переглядів: 861
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player