Get Adobe Flash player
Зі Слов'янська масово втікають люди
Донецька обласна державна адміністрація звернулася до керівництва Харківської області з проханням вжити 350 переселенців зі Слов'янська, повідомляє прес-служба Харківської облдержадміністрації з посиланням на главу ХОДА Ігоря Балуту.

"Перші 95 переселенців із Слов'янська сьогодні (у неділю ) трьома автобусами приїхали в Харківську область ... Розселяти перших біженців із Слов'янська будуть в одному з дитячих таборів в Куп'янському районі. Людям пообіцяли притулок до тих пір, поки ситуація в Донецькій області не стабілізується. У свою чергу, переселенці сподіваються, що повернуться додому найближчим часом ", - йдеться в повідомленні прес-служби ХОДА, оприлюдненому в неділю.

За словами І.Балути, за останні кілька днів кількість людей, які перетинають кордон Харківської області з боку Луганської та Донецької областей, значно збільшилася.

"Певну тенденцію до зростання ми спостерігали ще під час травневих свят. Люди сподівалися перечекати, поки ситуація стабілізується, але тепер ми бачимо, що їх кількість буде і далі збільшуватися", - сказав губернатор.

Він також повідомив, що в Харкові та районах області підготовлено більше 60 об'єктів для проживання переселенців, які здатні прийняти до 2,4 тис. осіб.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Зі Слов'янська масово втікають люди

1-06-2014, 21:27
Переглядів: 147
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player