Get Adobe Flash player
Росія готова відправити 74 тисячі чеченців на схід України
Чеченські добровольці готові їхати на Україну в Донецьк та Луганськ , якщо надійде відповідний наказ. Про це заявив Президент Чечні Рамзан Кадиров в інтерв'ю програмі «Тиждень » телеканалу РЕН ТВ . За його словами , 74 тисячі солдатів згодні допомогти навести порядок на території України .

Однак він запевнив знову , що їх не посилав жодного бійця на підтримку опору. За його даними , на Україні зараз перебувають близько 14 чеченців. З них 1 загинув , 4 поранені в бою за аеропорт .

«Це просто добровольці , вирушили туди за покликом серця. Якби я їх послав , то так і сказав би прямо . Тому я зараз говорю , якщо треба , у нас 74 тисячі добровольців готові поїхати воювати. Але ми стримуємо їх. Інакше там не 14 , а 400 або більше б чеченців воювали. Війна у нашого народу в крові » , - сказав Рамзан Кадиров.

Раніше Рамзан Кадиров брав участь у переговорах про звільнення російських журналістів. Завдяки цьому , репортерів звільнили .
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Росія готова відправити 74 тисячі чеченців на схід України

1-06-2014, 22:11
Переглядів: 472
Коментарів: 3
Версія для друку
Loading...
Коментарі (3)
vadim 2 червня 2014 01:39
Про цей сайт повинен знати кожен
http://www.habaram.net http://vk.com/habaramnet Розповсюджуйте !!!
Цитировать          1
донбасс 2 червня 2014 06:32
Кадыров поможет убрать с територии ДНР и ЛНР Киевских террористов.С неофашистами жить не будем.Скоро последуют прымеру НР ещо несколько Областей.

Яценют со своей бандой заигрался.Скоро ЕС откажется от такой Украины, а Америка скажет, мы здесь не причем. Вот что делает власть, одно горе.
Цитировать          2
Оlegys 2 червня 2014 10:07
Слава Богу хоть будет чем Украинскую землю удобрять ...спасибо братскому Путину и России!!!
Цитировать          3
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player