Get Adobe Flash player
Російські ЗМІ заявили про ракетний постріл в Луганську ОДА (відео)
У Луганській обласній адміністрації, що знаходиться під контролем ополченців, загинули щонайменше п'ять осіб в результаті авіанальоту, вчиненого українськими ВВС.

Про це повідомляюь деякі російські ЗМІ .

За їх даними, в будівлі багато поранених, їх виносять назовні. До адміністрації прибули шість машин «швидкої допомоги». Крім того, після авіанальоту в будівлі почалася сильна пожежа.
Російські ЗМІ заявили про ракетний постріл в Луганську ОДА (відео)

За інофрмацією очевидців у будівлі обласної адміністрації щось вибухнуло. «Спочатку над центром пролетів винищувач, через мить стався вибух. На даний момент незрозуміло, від чого стався вибух і звідки він був проведений - з повітря або землі », - зазначюьть очевидці.

Очевидці повідомляють також про стрілянину в центрі міста. «У Луганську чути постріли і вибухи, над містом літають винищувачі», - передає місцеве видання CXID.info .

Портал «У місті» повідомляє, що за деякими даними ополченці з захопленого будинку намагалися збити літак (з якої зброї, не уточнюється), але не потрапили. «Припускають, що по літаку вистрілили з переносного зенітного ракетного комплексу (ИГЛА)». - Винищувач у відповідь випустив теплові пастки. Ракети пішли в сторони, не зачепивши літак. Але впали на землю ».

Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Російські ЗМІ заявили про ракетний постріл в Луганську ОДА (відео)

2-06-2014, 16:21
Переглядів: 1981
Коментарів: 1
Версія для друку
Loading...
Коментарі (1)
ГОСТЬ 2 червня 2014 16:48
УЖЕ ОБЪЯВИЛИ,ЧТО САМОЛЕТ НЕ НАНОСИЛ УДАР ПО ОГА. МЛЯ!!! НА МОИХ ГЛАЗАХ ЖАХНУЛ. ЖУРНАЛЮГИ РЯДОМ УКРАИНСКИЕ СНИМАЛИ. ПРОДАЖНОЕ СМИ ПРОМОЛЧИТ СНОВА. ЧТО БЫ НЕ НЕСТИ ОТВЕТСТВЕННОСТЬ СНОВА ВСЕ СПИХНЕМ НА СЕПАРАТИСТОВ. В ЛУГАНСКЕ САМИ СЕБЯ ВЗОРВАЛИ,В ОДЕССЕ САМИ СЕБЯ СПАЛИЛИ. КАК ВЫ СУКИ УЖЕ НАДОЕЛИ!!!
Цитировать          1
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player