Get Adobe Flash player
В Україну проникли дестяки вантажівок з бойовиками
Лідер громадської ініціативи " Третя Українська республіка " екс -міністр МВС України Юрій Луценко заявляє , що за минулу ніч через українсько -російський кордон в Луганській області перемістилися 15 вантажних автомобілів з членами незаконних збройних формувань.

" ... За останню добу прикордонники залишили пости на ділянці в 130 км держкордону в Луганській області. За ніч через цей пролом вже в'їхали 15 КАМАЗів з терористами. Вже сьогодні вони прийдуть на допомогу бандугруповання в Донецькій області , щодо яких ведеться АТО " , - написав політик в соцмережі Фейсбук в четвер .

У зв'язку з цим , він звернувся до глави Держприкордонслужби України Ігорю Литвину : "Як вам спиться , генерал Литвин? " .

Аналогічне питання Ю.Луценко задав та іншим чиновникам , міністрам і військовим чинам , які причетні до силового блоку і які " дві доби не змогли прийти на виручку Луганському прикордонному загону ? " .

У зв'язку з цим політик , колишній під час президентських виборів довіреною особою новообраного президента України Петра Порошенко зазначив . що в умовах воєнного часу "за таке - розстрілюють " .
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

В Україну проникли дестяки вантажівок з бойовиками

5-06-2014, 14:31
Переглядів: 731
Коментарів: 1
Версія для друку
Loading...
Коментарі (1)
ЕЛЕНА 5 червня 2014 14:51
КАКОГО ХРЕНА СПРАШИВАТЬ О СНЕ???ЧТО НЕ КЕМ ЗАМЕНИТЬ??ГДЕ ГРИЦЕНКО?? am
Цитировать          1
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player