Get Adobe Flash player
В Луганську терористи оточили аеропорт,-ЗМІ
Прихильники самопроголошеної Луганській народної республіки блокували в міжнародному аеропорту Луганська 500 силовиків. Про це повідомляє голова самопроголошеної Луганській народної республіки Валерій Болотов.

За його словами, силовики намагаються вести переговори. При цьому ополченці готові випустити захоплених бійців Нацгвардії, але в тому випадку, якщо вони складуть зброю.

Напередодні терористи заявляли, що аеропорт в Луганську призупинив прийом і відправку всіх пасажирських рейсів. При цьому минулого тижня адміністрація об'єкта також оголошувала про припинення роботи повітряного вузла через ремонт злітної смуги. Гендиректор аеропорту Василь Татаринов назвав тоді імовірну дату закінчення робіт - 10 червня.

У режимі обмеженого функціонування аеропорт працює вже з квітня - тимчасово він приймав тільки чартерні та вантажні літаки. Місцеві ЗМІ також повідомляли, що Татаринов за вказівкою голови фракції Партії регіонів Олександра Єфремова нібито намагався не допустити посадки літака з українськими військовими.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

В Луганську терористи оточили аеропорт,-ЗМІ

10-06-2014, 17:59
Переглядів: 976
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player