Get Adobe Flash player
Танки, що їздили по Сніжному - знищеніі!
За оперативними даними групи «Інформаційне Опір», в зоні антитерористичної операції стався ряд бойових зіткнень сил АТО з терористами.

Українськими силовиками підбито 2 танка, раніше прибулі в розпорядження бойовиків з Росії.

Також силами АТО знищено 3 БТР; 2 вантажівки, що перевозили бойовиків і зброю; 2 одиниці автотранспорту з встановленими крупнокаліберними кулеметами ДШК.

У прикордонних районах з Росією силами АТО блоковані і захоплені 3 автоколони, вторглися з Росії. Захоплений автотранспорт перевозив боєприпаси і зброю, що призначалися для терористів.

У ході бойових зіткнень, за нашими даними, 4 українських силовика загинули. Поранених - 31.

Точних даних про втрати терористів немає.

Танки, що їздили по Сніжному - знищеніі!



Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
КОМЕНТАРІ (1)
Виктор 17 червня 2014 21:02
хлопци, хто це зробыв - з мэнэ гарнэ пыво бо мий батько там мэшкае!
Висловлено в темі:
Цитировать          1
Додати коментар
Ваше Им'я:
Ваш E-Mail: (не обов'язково)
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: