Get Adobe Flash player
Батальйону Ляшка відмовили в участі в АТО
Глава МВС України Арсен Аваков відмовився задіяти у спецоперації на південному сході громадян, рекомендованих лідером Радикальної партії Олегом Ляшко, який раніше запропонував створити в Торезі спецпідрозділ з патріотів. Про це міністр внутрішніх справ написав на своїй сторінці в Facebook.

За словами Авакова, перевірка перших 15 рекомендованих бійців показала, що у 11 є судимості, двоє числяться в розшуку.

«Половина з наданих до зарахування людей мало посвідчення так званої добровольчої армії ДНР. ЦИХ людей я повинен був озброїти за рекомендацією народного депутата Ляшка?? Ні - так не буде », - зазначив Аваков (авторська орфографія і пунктуація збережена - прим.редю).

Міністр додав, що за його розпорядженням у Торезі, Шахтарську та Сніжному створений добровольчий загін у складі 150 осіб. В даний час формування проходить бойову підготовку в Дніпропетровській області і буде введено до складу сил АТО по готовності.

Батальйону Ляшка відмовили в участі в АТО



Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
Додати коментар
Ваше Им'я:
Ваш E-Mail: (не обов'язково)
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: