Get Adobe Flash player
На півдні України палять банки Коломойського
Міліція шукає невідомих, які в ніч на середу підпалили в Одесі відразу два відділення найбільшого українського банку "ПриватБанк", повідомляє управління МВС по Одеській області.

"Так, 18 червня пожежа сталася в приміщенні відділення" ПриватБанку "по вулиці Дніпропетровська дорога. За даними міліції, в 3.32 (4.32 мск) невідомий розбив скло вікна та скоїв підпал приміщення кабінету відділення банку. Крім того в 4.35 (5.35 мск) горіло приміщення відділення "ПриватБанку" по вулиці Пастера. Там пожежа також незабаром вдалося ліквідувати ", - йдеться в повідомленні.

В обох випадках постраждалих немає, сума збитків встановлюється, вирішується питання про заклад кримінальної справи, уточнюється в матеріалі.

На півдні України палять банки Коломойського



Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
КОМЕНТАРІ (1)
гiсть 18 червня 2014 11:10
Треба не банки палити,а ненависть у собi.Якщо Коломойський -спонсор неонацистiв,то треба факти,докази,свiдкiв i в суд.
Висловлено в темі:
Цитировать          1
Додати коментар
Ваше Им'я:
Ваш E-Mail: (не обов'язково)
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: