Get Adobe Flash player
» » Голові РПЦ пообіцяли в Україні "теплий прийом"
Голові РПЦ пообіцяли в Україні "теплий прийом"
Предстоятель Української православної церкви Київського патріархату Філарет погрожує влаштувати Патріарху Московському і всієї Русі Кирилу «теплий прийом», якщо той зважиться приїхати на Україну. Михайло Денисенко, висловив сумнів у тому, що глава РПЦ наважиться відвідати українську столицю. Про це він розповів, відповідаючи на запитання журналістів, передає УНІАН.

«Якщо наважиться приїхати в Україну, то побачить, як його зустрінуть - зустрінуть так, як він цього заслуговує», - сказав Філарет.

Разом з тим він вкотре висловив підтримку силової операції на сході країни. Наприкінці березня київська патріархія пожертвувала української армії 500 тисяч гривень (близько 1 мільйона 600 тисяч російських рублів).
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Голові РПЦ пообіцяли в Україні "теплий прийом"

unnamed
18-06-2014, 14:59
Переглядів: 241
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player