В Чернівцях хочуть перейменувати одну із площ
Враховуючи численні звернення громадян, громадські обговоренння з питання перейменування площі Турецької криниці на площу Святої Марії продовжено до 14 липня. Відповідно до Положення про найменування (перейменування) вулиць, провулків, проспектів, площ, парків, мостів, встановлення пам’ятних знаків і меморіальних дошок в м. Чернівцях, затвердженого рішенням міської ради від 29.08.2013 року № 950 "Про затвердження Положення про найменування (перейменування) вулиць, провулків, проспектів, площ, парків, мостів, встановлення пам’ятних знаків і меморіальних дошок в м. Чернівцях та визнання такими, що втратили чинність, рішень виконавчого комітету міської ради з цього питання" та враховуючи звернення ініціативної групи громадян м. Чернівці, міська рада пропонує мешканцям міста долучитися до громадських обговорень з питання перейменування площі Турецької криниці на площу Святої Марії.

Пропозиції (зауваження) подаються у письмовій чи усній формі, надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає, у строк до 14 липня 2014 року включно.

Анонімні пропозиції (зауваження) не розглядаються.

Пропозиції (зауваження) слід надсилати на електронну адресу Чернівецької міської ради [email protected] або у письмовій формі на адресу: м. Чернівці, 58002 Центральна площа, 1.

В Чернівцях хочуть перейменувати одну із площ



Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
Додати коментар
Ваше Им'я:
Ваш E-Mail: (не обов'язково)
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: