Get Adobe Flash player
До Чернівців приїдуть сотні дітей з зони АТО
З проханням допомогти евакуювати дітей із зони бойових дій звернулися до міських голів західних областей їх колеги із міст Сходу України під час "Дня Діалогу" у Києві. На цей заклик міський голова Олексій Каспрук від мені чернівецької громади запросив до Чернівців 160 дітей Луганська, повідомляє сектор інформації та зв’язків з громадськістю міської ради.

Для школярів із Луганська буде організовано табір відпочинку на базі Чернівецького військово-спортивного ліцею-інтернату. Витрати на забезпечення роботи цього табору буде профінансовано за рахунок міського бюджету.

Наразі спільно з Луганською міською радою готується евакуація дітей до Чернівців.

Планується, що луганські діти перебуватимуть у Чернівцях до початку навчального року.

"Якщо до 1 вересня ситуація на Сході не покращиться, будемо просити чернівчан взяти луганських школярів у свої родини. У першу чергу будемо пропонувати це зробити депутатам та нашим освітянам", – зазначив Олексій Каспрук.

До Чернівців приїдуть сотні дітей з зони АТО



Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
Додати коментар
Ваше Им'я:
Ваш E-Mail: (не обов'язково)
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: