Get Adobe Flash player
Давній дург сім'ї обікрав дім буковинців
Правоохоронці оперативно встановили особу зловмисника. І яке було здивування, коли ним виявився давній друг сім’ї.

Подружжя – мешканці міста Герци – нещодавно вирішили навідатися в гості до свого сина, який живе у сусідньому районі.

Погостювавши там тиждень та вдосталь награвшись із онуками, чоловік з дружиною повернулися додому. А там на них чекав неприємний сюрприз: двері у будинок були відчинені, а із хати зникли телевізор, тюнер від супутникової антени, кухонне начиння та наручний годинник. Загалом, на суму понад 4 тисячі гривень.

Не втрачаючи ні хвилини, жінка звернулася за допомогою до міліціонерів, - розповідає начальник Герцаївського райвідділу Олексій Команеску. Працівники сектору кримінального розшуку, дільничних інспекторів міліції та слідчого відділення одразу ж почали працювати над встановленням особи зловмисника. І завдяки проведенню усіх необхідних заходів, його таки викрили. Ним виявився 60-річний мешканець Герцаївського району.

Встановлено, що чоловік вже був раніше судимий за майнові злочини, лише 2 місяці тому повернувся із місця позбавлення волі. З подружжям дружив здавна. Не раз гостював у них. Ось і цього разу приїхав у гості, але друзів вдома не було. І спокуса перемогла. Він зірвав навісний замок, на який були закриті двері та проник у будинок. Що найцінніше та де воно лежить, знав, тому швиденько хапнув добро та вийшов на подвір’я.

Тоді виникло питання, як ж перевозити крадене? В око чоловікові впала тачка, яка стояла неподалік. Тож відповідь прийшла блискавично. Він погрузив все добро та вивіз його. Надворі вже смеркалося, тож зловмисник зник непоміченим. Щоправда, ненадовго. Правоохоронці викрили нечистого на руку друга сім’ї.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Слідство триває.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Давній дург сім'ї обікрав дім буковинців

1-07-2014, 08:21
Переглядів: 148
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player