Get Adobe Flash player
Бойовики в Донецьку зізнались, що відступати їм нікуди
Бойовики самопроголошеної Донецької народної республіки відступили з міста Сіверська, заявив на брифінгу в Донецьку лідер сепаратистів Ігор Стрєлков.

Раніше в четвер , Владислав Селезньов заявив, що армія витіснила терорстів з місць дислокації в Сіверську. За даними міністерства інфраструктури України, через бойові дії виведена з ладу тягова підстанція Донецької залізниці в Сіверську.

За його словами, в четвер також почалися бої в районі Карлівки - села, розташованого приблизно в 30 кілометрах на захід від Донецька. "Атака була відбита, два танки були підбиті. У нас також є втрати", - зізнався Стрєлков.

За його словами, у сепаратистів немає плану відступу з Донецька, подібного відступу зі Слов'янська. "Ми готуємося до оборони", - заявив Стрєлков. "Куди нам відступати? Ми на своїй землі, збираємося її захищати", - підтримав його прем'єр-міністр ДНР Олександр Бородай.

Бойовики в Донецьку зізнались, що відступати їм нікуди



Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
КОМЕНТАРІ (1)
Саня 10 липня 2014 18:49
на якій якій своїй землі? ваша земля в рашці звіздуйте туди суки
Висловлено в темі:
Цитировать          1
Додати коментар
Ваше Им'я:
Ваш E-Mail: (не обов'язково)
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: