Get Adobe Flash player
Бойовики повідомили про ще один збитий літак в зоні АТО
Міністерство оборони самопроголошеної Луганській народної республіки заявило, що сепаратисти збили два українські літаки, а члени екіпажу були взяті в полон.

"Так, ми підтверджуємо, що були збиті два літаки і захоплені в полон декілька осіб. Мені доповіли про двох полонених", - заявив РІА Новини міністр оборони ЛНР Ігор Плотницький. За його словами, літаки були збиті з ПЗРК з території ЛНР.

Раніше в понеділок на сайті президента України Петра Порошенка було розміщено повідомлення, в якому заявлялося, що члени екіпажу літака Ан-26, який був збитий в Луганській області, вийшли на зв'язок з генштабом, а міноборони України передбачає, що проти літака могло бути застосована зброя з території РФ.

"Перший літак був літак-розвідник, другий - десантний. Десантний літак не висаджується з висоти 6,5 кілометра, і тим більше розвідка з такої висоти. Вона (розвідка) може, звичайно, але буде дуже неточною. Тому я вважаю, що висота була до 3 тисяч метрів ", - додав Плотницький
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Бойовики повідомили про ще один збитий літак в зоні АТО

14-07-2014, 19:08
Переглядів: 2425
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player