Get Adobe Flash player
Під Луганськом загинули українські військові
Бійці батальйону "Донбас" вийшли з бою в Попасній. Бій не можна вважати завершеним. В даний час бійці перегрупповують сили і готуються до наступного протистояння з терористами.

Про це інформує прес-служба "Донбасу".

"З сумом повідомляємо, що батальйон зазнав втрат. Шість бійців поранені. Двоє вбиті. З боку терористів - сім убитих. Число поранених залишається невідомим. Незважаючи ні на що, бойовий дух бійців залишається надзвичайно високим. Головна мета хлопців - визволення рідної землі від окупантів . Тому ніщо не здатне зупинити їх. Висловлюємо щирі співчуття родинам та друзям загиблих в бою героїв. Світла їм пам'ять і Царство Небесне. Герої не вмирають ", - повідомили в прес-службі.

Під Луганськом загинули українські військові



Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
КОМЕНТАРІ (1)
Юлия 18 липня 2014 20:56
а мне ПО......Й!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ПОГИБЛИ ЛЮДИ ПРОСТО ЛЮДИ,КОТОРЫЕ ШЛИ ДОМОЙ ИЗ МАГАЗИНА И ТД.И ТП. ЗАПОМНИТЕ: ПРАВИТЕЛЬСТВО ДЛЯ ЛЮДЕЙ , А НЕ НА ОБОРОТ !!!! ПОЛИТИЧЕСКАЯ ПРОСТИТУЦИЯ - САМАЯ ОТВРАТИТЕЛЬНАЯ ИЗ "ДРЕВНЕЙШИХ ОТРАСЛЕЙ " В УПРАВЛЕНИИ (ВЛАДЕНИИ) ГОСУДАРСТВА !!! И НЕ ОСУДИТ ТО НИКТО ,ОКРОМЯ ИСТОРИИ !!!ОДНО РАДУЕТ : ГНИДЫ - НЕ ДОЛГОЖИТЕЛИ !!!!!!!
Висловлено в темі:
Цитировать          1
Додати коментар
Ваше Им'я:
Ваш E-Mail: (не обов'язково)
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: