Get Adobe Flash player
Бойовики в Луганську укріплюють нові позиції
Вчора, збройні формування "ЛНР" захопили територію Луганського пивзаводу. В даний момент вони обладнали позиції на дахах і у вікнах будівель, передає кореспондент УНН.

Близько 18.00 на луганський пивзавод прибула група "ополченців", озброєних стрілецькою зброєю, а також мінометами і крупнокаліберними кулеметами. Як повідомляє джерело, всім цивільним вони порадили покинути територію підприємства.

За інформацією кореспондента, це не перший візит бойовиків на підприємство, але всі попередні рази вони приходили і йшли, приїжджали на танку, на БТР. Наразі ж мешканці навколишніх будинків повідомляють, що бойовики обладнали позиції на дахах заводських споруд і у вікнах будівель.

Завод в останні роки не випускав пива, але використовувався власниками як складське приміщення. Увага бойовиків він залучив своїм стратегічно вигідним становищем.

Підприємство знаходиться біля мосту через р.. Лугань, який пов'язує Кам'янобрідський район з центром міста. Це один з основних мостів у Луганську. Саме з нього в разі настання Збройних сил України військам доведеться входити до Луганська.

Бойовики в Луганську укріплюють нові позиції



Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
Додати коментар
Ваше Им'я:
Ваш E-Mail: (не обов'язково)
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: