Get Adobe Flash player
У Горлівці заборонили рух автомобілів, громадського й інших видів транспорту, а також служб таксі з 21:00 до 7:00 ранку.

Про це повідомляє прес-служба міськради Горлівки з посиланням на повідомлення так званого "Народного ополчення Донбасу".

"У зв'язку з проведенням на території міста бойових дій, щоб уникнути жертв і нещасних випадків, з 21:00 до 07.00 у місті заборонено рух автомобілів, громадського й інших видів транспорту, а також служб таксі", - говориться в повідомленні.

"До порушників будуть застосовані відповідні заходи за законами воєнного часу", - наголошується в ньому.

"Винятки становлять автомобілі МНС, швидкої допомоги, аварійної газової служби, які надають оперативну допомогу населенню", - додає прес-служба.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

В ДНР продовжують закручувати гайки

25-07-2014, 10:34
Переглядів: 4496
Коментарів: 1
Версія для друку
Loading...
Коментарі (1)
рус 25 липня 2014 11:02
"Донецкая республика"-скопище вооруженных россией местных наркоманов и уголовников, а также пришлые безумные ветераны чеченских войн, спивающиеся менты-отставники, забитые наколками рецидивисты, быковатые охранники-чоповцы, сумасшедшие казаки, толкиенисты, лимоновцы, скинхеды и другая нечисть, получившая в раше оружие и билет в одну сторону!
Назад в рашу это быдло попадет только грузом 200. Очистим Донбасс и Луганск от колорадов!
Слава Украине!!! Героям Слава!!!
Цитировать          1
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player