Get Adobe Flash player
Вчора літаками повітряних сил ЗСУ було завдано низку ударів по скупченням противника. Результатом стало знищення великої кількості бронетехніки та живої сили маргиналів. Триває операція зі звільнення міст Торез, Шахтарськ, Савур-Могила, Лутугіно. Військами Збройних Сил України розширюється зона контролю поблизу міста Горлівка

Підрозділи високо мобільних десантних військ проводили рейдові дії в напрямку: Рідкодуб, Логвіно, Шахтарськ, Тернове, Савур-Могила.

Бойовики роблять спроби з відновлення контролю над втраченим позиціями в районі міста Луганськ. Розвідниками Збройних Сил було зафіксовано висування колон окупантів з військовою технікою у напрямку населених пунктів. Георгієвка - Ровеньки - Антрацит.

Вніч з 27 на 28 липня продовжувались обстріли позицій українських військових. Бойовики атакували аеродром Луганськ. З 19 години до 19 години 25 хвилин було здійснено обстріли з установок БМ21 «Град», трьох танків та мінометний обстріл. Завдяки умілим та відважним діям українських десантників ворожу навалу було відбито. Втрат серед наших військ немає. Розлючені невдалими спробами бойовики обстрілювали аеродром Луганськ з 00.55 до 1.20. Вогонь вівся з БМ 21 «Град».

Крім цього були обстріляні наступні блокпости:

21.00-21.05 – здійснено мінометний обстріл блокпосту на трасі Оленівка-Донецьк.

21.30 – здійснено обстріл з БМ-21 «Град» блокпосту поблизу населеного пункту Старобешево зі сторони району Придорожнє.

Незаконними збройними формуваннями у містах Донецьк і Горлівка активно здійснюються контррозідувальні заходи. По містах поширюються орієнтування на осіб, які допомагають силам АТО.

Відмічається активізація діяльності розвідувально-диверсійних груп бойовиків. На теперішній час їх головним завданням є збір розвідувальної інформації щодо дислокації частин та підрозділів АТО, створення агентурної мережі, а також підготовка до здійснення терористичних актів.
Разом з тим активізувалась діяльність щодо повернення бойовиків під виглядом родичів місцевих мешканців до міст Славянськ та Краматорськ.
Крім цього було зафіксовано постачання зброї та боєприпасів з тимчасово окупованої території АР Крим на Азовське узбережжя Донецької області.
Також великих зусиль окупанти докладають для утримання контролю над ділянкою кордону, через яку вони отримують боєприпаси та поповнення.

19.20 – здійснено мінометний обстріл блокпост в районі населеного пункту Амвросіївка зі сторони населеного пункту. Харківське.

20.00 – здійснено обстріл протитанковими керованими ракетами позицій сил АТО зі сторони кордону з Російською Федерацією.

00.15 – здійснено обстріл з БМ-21 «Град» позиції українських військ неподалік населеного пункту Саур-Могила. Без втрат.

00.40 – здійснено напад із застосуванням стрілецької зброї на позиції десантників напад відбито.

01.20 – здійснено артилерійський обстріл позиції українських військ зі сторони Російської Федерації.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

В зоні АТО авіаударом знищено велике скупчення бойовиків

28-07-2014, 11:08
Переглядів: 7189
Коментарів: 3
Версія для друку
Loading...
Коментарі (3)
Армия победителей 28 липня 2014 11:23
В Горловке Донецкой области около 10:30 в здание общежития педагогического института по ул.Кирова в центре города попал артиллерийский снаряд.

Как передает корреспондент агентства "Интерфакс-Украина", студенты в общежитии в настоящее время не проживают, однако в здании находились люди и, по предварительным данным, могли погибнуть три человека.

Снаряд попал в 3-й этаж здания, после чего начался пожар. В настоящее время ведется ликвидация возгорания силами Госслужбы по ЧС.

Всю минувшую ночь в Горловке были слышны выстрелы и взрывы.

В настоящее время на улицах города пусто: нет ни автомобилей, ни людей. При этом в центре города есть водо- и энергоснабжение, на окраинах вода подается по часам, электричество есть не везде. Также в Горловке наблюдаются перебои с мобильной связью.

Продолжайте в том-же духе, на Донбассе 7млн. мирных жителей, на много авианалетов хватит.
Цитировать          1
Гость 28 липня 2014 11:28
а что ты предлагаешь?Переговоры?С кем?
Цитировать          2
Армия победителей 28 липня 2014 11:37
Да нет, не надо никаких переговоров, нужно монотонно наносить "высоктоточные" авиа и арт удары по городам-террористам. Только победы какие-то сомнительные: вчера в Горловке порядка 30 убитых (пр-т Победы 50, остановка "Мелодия"), в т.ч. 2 детей - 1 год и 5 лет, сегодня попадание в общагу... И ни одного террориста и техники террористов не задето. Продолжайте, ребята, в том-же духе, не надо никаких переговоров.
Цитировать          3
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player