Get Adobe Flash player
» » В Донецьку терористи продовжують вести підривну діяльність
Незаконні збройні формування в Донецьку відключили електрику заводу хімвиробів і викрали службовців обласної державної адміністрації, заявив спікер інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко.

'' Сьогодні опівдні терористи знеструмили насосну станцію Донецького заводу хімічних виробів, розташованої в Куйбишевському районі міста'', - сказав О.Лисенка на брифінгу в п'ятницю, зазначивши, що це призвело до зупинки водопостачання підприємства.

Також бойовики в п'ятницю викрали начальника і співробітницю управління внутрішньої політики Донецької облдержадміністрації. За попередніми даними, їх перевезли і утримують в захопленому терористами будівлі Управління СБУ в Донецькій області.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

В Донецьку терористи продовжують вести підривну діяльність

25-07-2014, 19:37
Переглядів: 435
Коментарів: 0
Версія для друку
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player