Get Adobe Flash player
» » Бойовики оточили та атакували групу українських військових. Їх доля не відома
1 серпня в 16:00 терористи атакували позиції 30-ї окремої механізованої бригади сил АТО під курганом Саур-Могила Донецької області. Обстріл вівся з установок «Град».

Джерело повідомляє, що бійці в перебігу п'яти днів просили допомоги з тилу. Вода в колодязі була отруєна. У військовослужбовців закінчувалися припаси. Але допомога надана не була. У короткому телефонній розмові український боєць встиг повідомити джерелу тільки одне: «Нас розбили». На цьому розмова перервалася.

Нагадаємо, збройні сили взяли під контроль Саур-Могилу 28 липня. До цього висота перебувала під контролем терористів. Саур-Могила є стратегічною висотою на кордоні Луганської, Донецької та Ростовської області Росії, з якою терористи обстрілювали українських військових і ряд населених пунктів, зокрема, Маринівка.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Бойовики оточили та атакували групу українських військових. Їх доля не відома

unnamed
1-08-2014, 18:28
Переглядів: 6813
Коментарів: 1
Версія для друку
Loading...
Коментарі (1)
иван 1 серпня 2014 20:16
Поздравляляю жителей Донбасса вас посетил Шубин..
Цитировать          1
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player