Get Adobe Flash player
Терористи намагаються чинити опір нашим підрозділам.,- про це повідомляє прес-центр АТО.

"Однак для них існують лише два шляхи, або здатись, або бути знищеними. Продовжуються обстріли позицій та блокпостів сил АТО. Бойовики дедалі більше застосовують тактику ведення підпільної терористичної війни. Зокрема, з двох цивільних автомобілів, в районі населеного пункту Петрівка було обстріляно транспорт Збройних Сил України Урал-4320, який здійснював рух у заданий район. Також за цю ніч вогневих ударів зазнали позиції та блокпости сил АТО поблизу населених пунктів Стукалова Балка, Шишкове, Нижній Мінченок, Іловайськ, Петрівське, Кринички. Двічі за ніч з танкового озброєння було обстріляно аеродром Луганськ.",-йдеться у повідомленні.

Тривають обстріли території України з сторони Російської Федерації. Зокрема тричі з БМ-21, мінометів, танків та артилерії було обстріляно позиції українських піхотинців в районі населеного пункту Степанівка та блокпост поблизу населеного пункту Ільїнка.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Терористи змінили тактику бою

13-08-2014, 10:09
Переглядів: 3373
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player