Get Adobe Flash player
Серйозному артилерійському обстрілу піддався днем в середу населений пункт Єнакієве, розташований біля міста Горлівка; снаряди потрапили на територію коксохімічного заводу, оголошена евакуація, розповіли місцеві жителі.

Єнакієве з населенням в 84 тисячі чоловік перебуває в 10 кілометрах на південний схід від Горлівки. Напередодні силовики почали операцію по повному оточенню Горлівки, зайнявши ряд населених пунктів між нею і Донецьком.

За повідомленнями очевидців, в результаті обстрілу в середу снаряди потрапили на територію коксохімічного заводу. На прохідній заводу вибило скло, оголошена евакуація. Також є пошкодження будинків приватного сектора.

Одночасно надходять повідомлення про бої в Дебальцеве - місті на кордоні Донецької та Луганської областей в 20 кілометрах на схід від Горлівки, раніше також взятому під контроль силовиками.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Під Донецьком тривають бої, є руйнування

13-08-2014, 14:12
Переглядів: 4177
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player