Get Adobe Flash player
Ніч на 15 серпня в Донецьку пройшла напружено. Бойові дії у вечірній і нічний час розгорталися в Петровському і Ленінському районах міста. Жителі мікрорайону Широкий о 22.00 спостерігали вогняны спалаху в небі, імовірно запальні бомби, а потім заграву в районі хутора Широкий. Жителі селища шахти "Трудовська" повідомляють про обстріли з важких знарядь і рузрушеніях житлового фонду.

Внаслідок бойових діють 14 серпня було знеструмлено 267 трансформаторних підстанцій, що живлять Петровський, Кіровський і Ленінський райони. В 21.50 енергетикам вдалося відновити роботу 25 ТП в Петровському районі і 25 ТП, обслуговуючих споживачів селища шахти ім. Абакумова.

Через відсутність електропостачання не працює Південний водоузел - ні водопостачання у споживачів мікрорайонів Мирний, Блакитний, Зоряний, Сонячний. Знеструмлено хлібозавод № 14 і молокозавод у Кіровському районі.

В результаті артобстрілу в центрі міста 14 серпня пошкоджено будівлю Донецького обласного краєзнавчого музею: снарядами зруйнована покрівля та пошкоджене перекриття, вибито 75% скління. Експонати музею не постраждали. За повідомленнями жителів снаряди потрапили по вулиці Кутузова 28, на вулиці Лівицького 15 - вибиті стекла.

З 11.00 до 18.00 14 серпня проводився обстріл міста Моспіно, на територію якого випущено більше 90 артснарядів. Як результат, 40% міста постраждали: повністю або частково зруйновані 20 приватних житлових будинків, зупинено роботу шахти Моспінської, згоріли 2 квартири гуртожитки шахти.

За добу в Донецьку поранено 8 мирних жителів, 11 людей з числа цивільного населення загинули.

Станом на 9.30 в місті зберігається напружена обстановка. Незважаючи на це, аварійні служби комунальних підприємств продовжують ліквідовувати наслідки бойових дій, відновлюючи електро-і водопостачання. На лінії вийшов громадський транспорт, працюють всі диспетчерські станції та автовокзал "Південний".
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

В ході нічних бої зруйновано пів населеного пункут на Донеччині

15-08-2014, 11:09
Переглядів: 134
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player