Get Adobe Flash player
В Миколаївській області в Заводському та Ленінському районах невідомі намагалися підпалити церкви Московського патріархату.

Про це повідомляє прес-служба МВС України в Миколаївській області.

"Вночі в 3:30 на телефонну спецлінію" 102 "надійшло повідомлення від настоятеля Свято-Сімеонівського собору по пр. Леніна в Заводському районі. Чоловік повідомив, що невідомі особи, намагаючись здійснити підпал, кинули дві пляшки із запальною сумішшю. Одна з них потрапила на дах, інша - на паркан.

Загоряння їм вдалося загасити власними силами ", -говориться в повідомленні.

"Уже через 30 хвилин аналогічне повідомлення надійшло від жінки, жительки Ленінського району, яка повідомила, що бачить у вікно своєї квартири, як горить будівля Свято-Сергіївського храму по вул. Васляєва. На момент прибуття рятувальників вогнище спалаху вже майже згас. Від кинутої невідомими особами пляшки із запальною сумішшю в храмі розбилося скло ".

За вказаними адресами виїхали слідчо-оперативні групи Заводського та Ленінського райвідділів міліції. З метою встановлення обставин подій правоохоронці опитали працівників церков і жителів прилеглих будинків. З місць подій вилучені осколки скляних пляшок і спрямовані на проведення відповідної експертизи. За даними фактами слідчими відділеннями розпочато кримінальні провадження у ст. 194 КК України (умисне знищення або пошкодження майна). Зараз співробітники міліції вживають заходів щодо встановлення осіб, причетних до скоєння даних злочинів.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

На півдні України почались релігійні провокації

15-08-2014, 11:15
Переглядів: 192
Коментарів: 1
Версія для друку
Loading...
Коментарі (1)
Думка 15 серпня 2014 14:34
Роль церков в житті людей півдня України перебільшена В осному всілякі обряди то тільки щоб не відрізнятися від якихось знайомих людей, тобто мавпування. Південь України взагалі малорелігіозний бо тут комуняки у кращому випадку залишили на всю область одну -дві церкви і у людей відсутня побутова релігійна культура. більшість не вміють навіть хреститися правильно. То ті гранати мало кого хвилюють крім самих попів
Цитировать          1
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player