Get Adobe Flash player
Обстановка в Донецьку до середини дня залишається вкрай напруженою, імовірно з боку аеропорту та Червоногвардійського району Макіївки лунають звуки залпів з важких знарядь, повідомляється на сайті Донецької міськради.

"Сьогодні вранці через пошкодження на високовольтній лінії 110 кВ, що виникли внаслідок артобстрілу, був знеструмлений водопровідний вузол, що подає воду на Петровський район і мікрорайон" Текстильник ". Після проведення ремонтних робіт на мережах електропостачання вдалося живити водопровідний вузол і запустити насоси. Вода буде подаватися споживачам згідно графіка - з 19.00 до 22.00. Також у першій половині дня були підключені до електропостачання споживачі селища шахти ім. Трудовська ", - йдеться в повідомленні.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

В середині дня в Донецьку відновився бій

17-08-2014, 13:49
Переглядів: 5827
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player