Get Adobe Flash player
У Житомирі чотири сім'ї дізналися про загибель своїх рідних в зоні АТО немає від офіційних осіб, а від терористів.

Так, про смерть Володимира Степанюка, військовослужбовця 30-ї окремої механізованої бригади, мати дізналася по телефону від його вбивць. Жінці зателефонували через годину після того, як її сина вбили.

"Є військова частина, є військкомат, який забирав. І я вважаю, що вони повинні були повідомити. Чи не повинні Біли сепаратисти нам повідомляти про те, що мій син загинув", - розповідає Надія Степанюк.

Іванку, брат якої теж служив в 30-й бригаді, терористи знайшли через соціальні мережі. Жінка, що назвалася мятежніцей зі Сніжного, повідомила, що брата дівчини і трьох його товаришів убили ДНРовці в бою за блокпост. Дівчина довго не могла повірити в те, що її брата більше немає.

"Я їй не вірила, думала, вона просто знущається наді мною, психологічна атака така. А потім вона скидає мені відео і пише: на третій хвилині дивіться уважно, впізнаєте вашого брата", - каже дівчина.

Незважаючи на все це сім'ї бійців досі не можуть з'ясувати правду про своїх рідних.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Терористи знущаються над родичами загиблих бійців АТО

17-08-2014, 20:08
Переглядів: 1879
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player