Get Adobe Flash player
Жителі Свердловська повідомляють про грабежі місцевих підприємців і складів з товарами. Днями «ополченці» зайшли на склад з мототехникой і викрали інструмент. Зокрема, забрали бензопили, перфоратори, болгарки і ін. Також «захисники» Донбасу пограбували склад з комп’ютерною технікою. Інформоване джерело повідомляє, що власники складу підтримували бойовиків і навіть надавали фінансову допомогу.

Очевидці відзначають, що через Свердловськ у напрямку до кордону з Росією постійно курсують «каравани» з «віджатими» речами. За повідомленнями місцевих жителів, вивозять машини, техніку та інші цінні речі.

Як повідомлялося раніше, в обложених містах луганської області процвітає спекуляція, мародерство і грабунки. Награбоване вивозять до Росії для подальшого перепродажу.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Терористи познущались над своїми прихильниками

17-08-2014, 20:20
Переглядів: 9762
Коментарів: 3
Версія для друку
Loading...
Коментарі (3)
Далекий 17 серпня 2014 20:43
Хочеться запитати у автора: як з "обложених" міст може вивозитися награбоване? Значить, не такі вони вже й "обложені"! Пора б припиняти цю словесну еквілібристику!
Цитировать          1
ak 17 серпня 2014 20:53
Цитата: Далекий
з "обложених" міст


ти на карту дивився?
Цитировать          2
Владлен 17 серпня 2014 20:54
А чего вы хотели, это "русский мир", впервые вся сущность "рассеян" получила свободное, безнаказанное выражение. Не работать, а грабить и пропивать - извечная мечта народа, воплощенная Вовой-фюрером
Цитировать          3
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player