Get Adobe Flash player
Російські контрактники, які зараз знаходяться на Сході України, не очікували, що Українська армія зараз знаходиться вже в пристойній формі і вже всякими шляхами рвуться назад додому. Про таке на своїй сторінці у Facebook розповів луганський громадський активіст Всеволод Філімоненко.

"У Луганській обласній лікарні зараз перебувають поранені російські солдати-строковики (вік від 18 до 22), які прибули воювати на стороні терористів, за обіцяну матеріальну винагороду. Як стверджують солдати, рішення їхати в Луганськ вони взяли під впливом російського ТБ, будучи впевненими, що України вже немає, армія новоросії непереможна і щодня захоплює нові населені пункти", - повідомляє луганський активіст.

"Ілюзії розвіялися після невдалої спроби прорватися з Луганська у бік Лутугіно, де їх угруповання понесло значні втрати і майже без бою віддало бійцям Айдара новенький російський БТР. "Ми не знали, що тут таке відбувається. Поверніть мене, будь ласка, у Ростов до мами" - з таким проханням, вчора звернувся до луганської лікаря, один з тяжко поранених російських строковиків", - розповів Всеволод Філімоненко.

Нагадаємо, сили антитерористичної операції в бою під Луганськом захопили дві бойових машини десанту Псковської повітряно-десантної дивізії (Російська Федерація).
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Поверніть мене, будь ласка, у Ростов до мами,- російський солдат

22-08-2014, 10:24
Переглядів: 1364
Коментарів: 1
Версія для друку
Loading...
Коментарі (1)
Ольга 22 серпня 2014 11:41
А ничего что это падло ехало сюда не хлеб раздавать нуждающимся а убивать, и сколько он наших положил? а теперь его вылечить и с миром отпустить домой к маме? Всех к стенке кто к нам с оружием пришел
Цитировать          1
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player