Get Adobe Flash player
Батальйон "Азов" знищив два танки терористів під Новоазовськом Донецької області.

Так радник глави МВС Антон Геращенко написав на своїй сторінці в Facebook про знищення одного з танків.

"Щойно говорив з командиром спецбатальйону МВС "Азов" Андрієм Білецьким. Він повідомив мені, що годину тому розвідувально-диверсійна група "Азова" під керівництвом "Боцмана" підірвала на керованому фугасі танк російських терористів під Новоазовському. Горів танк на відмінно!" – повідомив він.

За його словами, під час операції був неважко поранений один з українських силовиків, йому вже надана меддопомога.

"Бійці, які брали участь в цьому рейді будуть представлені до нагород!" – додав Геращенко.

У свою чергу колишній прес-секретар "Азова" Ігор Мосійчук у себе на Facebook уточнив, що цей танк прямував на Маріуполь і опублікував фотографію бронемашини.

У свою чергу боєць батальйону "Азов" Захар на своїй сторінці у Facebook повідомив про захоплення двох військовослужбовців 98-ї бригади ВДВ Росії.
Російські танки намагались прорватись в Маріуполь (фото)

"Головне, Путін почав війну. На Маріуполь йде 98 бригада ВДВ Росії. Захоплено двоє полонених. Вони були впевнені що проводяться навчання і дуже здивовані що починають Третю Світову. Техніки з Києва як і раніше немає", - написав він.
Пізніше речник РНБО Андрій Лисенко повідомив, що було знищено два танка та захоплено декілька заручників. В мережі також появилися фотографії другого танка.
Російські танки намагались прорватись в Маріуполь (фото)

Як відомо, в понеділок вранці з'явилася інформація про те, що деяка кількість російської бронетехніки перетнула український кордон і попрямувала, в тому числі, в Маріуполь.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Російські танки намагались прорватись в Маріуполь (фото)

25-08-2014, 19:24
Переглядів: 906
Коментарів: 1
Версія для друку
Loading...
Коментарі (1)
Злочин гаранта РФ 25 серпня 2014 22:35
Путін веде війну незважаючи на рішення думи про невикористання російських війн в Україні. А тому Генеральна прокуратура України повинна послати в російську Думу запит щодо незаконних дій президента росії інадати матеріали
Цитировать          1
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player