Get Adobe Flash player
Гарматне м'ясо із запудреними мізками.

Саме таке враження викликають зізнання полонених російських десантників.

Відеоматеріали з допиту напередодні оприлюднив штаб АТО.

За словами одного з російських солдатів, їм наказали прибути на Ростовщину для участі в навчаннях.

Інший написав у соцмережі, що його відправили у відрядження. Дружина ще одного десантника стверджує, що дізналася, що чоловіка взято в полон в Україні -- лише зараз... Втім, на одній із оприлюднених у мережі фото російські військовики позують на фоні напівзруйнованої будівлі у повному обмундируванні. Тепер полонені закликають Путіна припинити надсилати військових та техніку на схід України, мовляв, це - не їхня війна.

Іван Мельчаков, єфрейтор збройних сил РФ:

- Росіянам, всім нам пудрять мізки. Тут насправді все по іншому ніж говорять по телевізору. Ми прості пацани, яким сказали, і він зробив. Нас сюди посилають як гарматне м'ясо їдемо сюди, не розумію, навіщо і чому.

Сергій Смирнов, сержант збройних сил РФ:
- Нам нічого не сказали, ми супроводжували колони з технікою, колісну або гусеничну техніку, БМД-2 і КАМАЗи. Нам нічого не сказали, ми їхали по полях, по узліссях.

Роман Романцев, єфрейтор збройних сил РФ:
- По приїзду навідників і механіків водіїв відправили до машин зафарбовувати номера і намалювати білий круг стій метою нібито будуть двостороння вчення і білий круг буде відмінністю від інших. Наша пропаганда яка подається в Росії по телевізору, вона не відповідає реальній ситуації. Якщо все закінчиться благополучно, я звільнюсь з озброєних сил і буду звичайним громадянином, працювати і виховувати свою сім'ю.

Олексій Генералов, сержант збройних сил РФ:
- Чи не надсилайте сюди народ, будь ласка. Чи не надсилайте, не треба. Навіщо? Нехай політики розбираються самі. Тут стільки народу гине, просто звичайних хлопців, у яких навіть немає сім'ї. От у мене є сім'я, донька. Що вона про мене потім скаже? Папа воював, а за що воював?

Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Російські військові не хочуть воювати в Україні (відео)

26-08-2014, 13:59
Переглядів: 2244
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player