Get Adobe Flash player
Ляшко: В районі Новоазовська прорвалася нова колона російської техніки

В районі Новоазовська, там, де «дірка» у кордоні від Маркіно до Холодної, здійснила прорив колона російської бронетехніки та установок «Град».

Про це на власній сторінці у «Фейсбуці» написав народний депутат Олег Ляшко.

Також, за його інформацією, в Азовському морі у нейтральних водах стоїть російський штурмовий корабель.

«Зараз російські «Гради» обстрілюють Новоазовськ. Горить хлібзавод. Вся дорога від Маркіно до Новоазовська забита російською бронетехнікою, її близько 100 одиниць. Скоріш за все, напрямок руху колони на Маріуполь. Натомість наші захисники два дні не можуть допроситися у Міноборони підтримки авіацією, артилерією і важкою технікою», - додав політик.

«Про те, що росіяни вчинили відкрите вторгнення в Україну, я повідомив ще позавчора. Тоді мене дехто звинувачував у панікерстві. Тепер увесь світ бачить російську агресію. Щоб перемагати, треба дивитись правді в очі. І адекватно реагувати на виникла загрози. Відсутність миттєвої адекватної реакції призводить до втрат і поразок», - підсумував Ляшко.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Через "дірку" в кордоні пройшло підкріплення для терористів

28-08-2014, 19:56
Переглядів: 96
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player