Get Adobe Flash player
На Донбасі орудують три батальйонні тактичні групи РФ і спецназівці.

На Сході діють батальйонні тактичні групи РФ.
Бойові дії на Сході України ведуть близько трьох батальйонних тактичних груп Росії та до 10 угрупувань спецназу РФ.
Про це повідомив керівник групи військово-політичних досліджень "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук. За словами військового експерта, наразі мова не йде про масове вторгнення військ РФ, принаймні на сьогоднішній день. Однак він наголошує, що Росія має можливість і далі вводити свою армію, якщо їй не завадити. Експерт закликає знищити введені Росією війська.

"На даний момент нами підтверджена присутність на Донбасі 3 БТГ (батальйонні тактичні групи – Ред.) і двох танкових батальйонів росіян (максимальна оцінка при цьому - 5 БТГ і три танкових батальйони). Плюс від 8 до 10 диверсійно-розвідувальних груп російського спецназу. Водночас, Росія має повну можливість і далі вводити війська в Україну", - йдеться у повідомленні Тимчука Facebook.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Українських солдатів вбиває спецназ РФ

29-08-2014, 11:29
Переглядів: 2655
Коментарів: 1
Версія для друку
Loading...
Коментарі (1)
укр 29 серпня 2014 11:49
Нужно избавиться от кротов в мин обороны . Почему до сих пор "работает " генерал-руководитель управления спецопераций при ГШ назначеный в 2013 при януковиче ??? где СБУ ? где разведки ??? Весь генералитет на детектор ! Там большинство агенты фсб ...сколько наших Ребят они еще погубят твари .

лучше падлы сами уходите в запас - ничего не забудеться !!! расстрел это лучшее для вас будет . Ответите и за Зеленополье и за 30 ю бригаду и за Иловайск ...
Цитировать          1
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player