Get Adobe Flash player
Макіївку і Межове обстрілюють з мінометів.

Запеклі бої йдуть в ці хвилини в Луганській області. В Фащівці працює важка артилерія, чутні танкові залпи.

Бойовики самопроголошеної Донецької республіки заявляють про повний контроль на кордоні між Україною і Росією. Тим не менш, зараз бої тривають близько пунктів "Маринівка", "Успенка" та "Новоазовськ".

Бійців з Іловайська виведуть - про це після зустрічі з керівництвом Генштабу розповів представник батальйону "Донбас". В РНБО заявили, що місто під повним контролем українських силовиків. Ситуація в Донецькій області напружена до межі. Під вогнем мінометів виявилися Макіївка і Межове. Обстріл Донецька не припиняється з ранку.

Екстрена зустріч Радбезу ООН почнеться в 21 годині за київським часом. У зв'язку з повідомленнями про введення російських військ на територію України.

Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Терористи "гасять" українські міста (відео)

28-08-2014, 20:13
Переглядів: 4769
Коментарів: 1
Версія для друку
Loading...
Коментарі (1)
Саша Луганский 28 серпня 2014 20:25
Командир полка ВСУ сдался бойцам Новороссии
28.08.2014 by voenkor



В районе поселка Ульяновское Амвросиевского района в плен бойцам Минобороны ДНР сдались 61 каратель во главе с командиром полка полковником С. Нахотиным.

Поселок находится в приграничной зоне с Россией. Полк Нахотина входил в состав группировки карателей, задачей которой было прикрытие границы и прекращение коммуникаций защитников Донбасса.
Цитировать          1
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player