Get Adobe Flash player
Росія підготувала до перекидання в Україну близько 100 одиниць військової техніки

Неподалік російського Гуково виявлено близько 100 одиниць військової техніки, зокрема танки, БМП, вантажівки, системи "Град", повідомили в медіацентрі Ради національної безпеки і оборони України.

Як заявив спікер інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко, на тлі переговорів у Мінську зменшення російської підтримки і перекидання військової техніки на територію України не спостерігається.

"На кордоні з Україною неподалік Гуково Ростовської області Російської Федерації виявлено близько 100 одиниць військової техніки, зокрема танки, БМП, вантажівки, системи "Град", які, ймовірно, планують відправити в Україну", - наводить медіацентр слова Лисенко.

Він зазначив також, що українські військові утримують оборону на головних напрямках контратак бойовиків. Так, Збройні сили України у взаємодії зі спецпідрозділами МВС та Національної гвардії України виконують завдання з пошуку, роззброєння, знищенню терористів і диверсійних розвідувальних груп російських найманців у населеному пункті Родакове (Луганська область). Українські піхотинці також проводять пошуково-ударні дії в напрямку Комісарівка - Алчевськ.

За його словами, бойовики намагаються прорвати кільце оточення Донецька.

"У Донецьку не припиняється обстріл бойовиками мирних жителів. На околицях міста тривають контратаки, бойовики намагаються розірвати кільце, яке створене навколо міста"
, - розповів він.

Лисенко також повідомив, що у вівторок нова бригада Нацгвардії України разом зі штатною бронетехнікою відбула для виконання бойових завдань у зону проведення АТО. Частина цієї техніки була представлена під час параду на День Незалежності України.

Нагадаємо, вранці 25 серпня колона російської військової техніки спробувала з боями прорватися в Україну.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Скоро Росія введе на Україну сотню танків та БМП

29-08-2014, 17:46
Переглядів: 2331
Коментарів: 2
Версія для друку
Loading...
Коментарі (2)
Народ України 29 серпня 2014 23:11
ОЧЕВИДНО ТРЕБА ВЗДОВЖ КОРДОНУ ЗАКЛАСТИ ПОТРІЙНЕ МІННЕ ПОЛЕ , ЩОБ ЗА НАЙМЕНШОГО БАЖАННЯ ПЕРЕТИНУ ОТРИМУВАЛИ ВІДПОВІДЬ... ІНАКШЕ ЦЯ СВОРА БУДЕ ПЕРЕГАНЯТИ В УКРАЇНУ СВІЙ ХЛАМ І ВСЯКУ НЕЧИСТЬ БЕЗ КІНЦЯ... А МАСС МЕДІА ТРЕБА ВЕСЬ СВІТ ПІДНЯТИ НА НОГИ , А НЕ МУЗИКУ ТРАНСЛЮВАТИ ПО ВСІМ КАНАЛАМ ! ТОДІ МОЖЕ І НАТО НАДАСТЬ ВІЙСЬКОВУ ТЕХНІКУ І ЕВРОПА ЗХАМЕНЕТЬСЯ , ЩО ВОНА В КІНЦІ ПРОГРАЄ (ЗІ СВОЇМИ ГАЗОВИМИ ПРЕФЕРЕНЦІЯМИ ТА ШКУРНИМИ ІНТЕРЕСАМИ) ПУТІНУ...
Цитировать          1
Андрій 30 серпня 2014 02:05
введе НА Україну?
Цитировать          2
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player