Get Adobe Flash player


"Росіяни почали включати мізки", - Тимчук

Дмитро Тимчук, який є координатором групи "Інформаційне опір" в Україні, написав у своєму акаунті в соцмережі про те, що росіяни, нарешті, стали прозрівати, передає "В Кулаку".

«Вперше за півроку російського вторгнення росіяни почали включати мізки і усвідомлювати, в яку криваву прірву їх штовхає Путін. Ніякого співчуття і жалю до українців, вбивають щодня у власній країні з волі Кремля, в РФ і близько немає. Але росіяни раптом зрозуміли, що за радісну для них крадіжку територій і суверенітету в України треба платити. Життями своїх вояків », - пише він.

Тимчук вважає, що смерть російських десантників - це початок кінця війни на Донбасі.

«Кожен росіянин - найманець або солдат - убитий в Україні, - це ще один крок до припинення м'ясорубки на Донбасі. Це ще один крок до прозріння російського суспільства і його тиску на власну владу з вимогою припинити агресію », - стверджує він.

Get Adobe Flash player

"Смерть російських десантників - це початок кінця війни на Донбасі"

29-08-2014, 18:51
Переглядів: 5262
Коментарів: 3
Версія для друку
Loading...
Коментарі (3)
Саша Луганский 29 серпня 2014 20:01
Тымчук - БАРАН! Началом конца этой войны является стремительное наступление войск Новороссии на всех фронтах. Так же об этом свидетельствует количество дизертиров и не желающих служить преступному режиму. А вот всех тех, кто всё ещё мечтает о победе в войне с Новороссией - ждёт разгром и трибунал в Донецке.
Цитировать          1
Наталья Р. 29 серпня 2014 20:52
Русские - не трусы. Солдат из России по призыву на Донбасс не отправляют. Ваши надежды напрасны. Война теперь кончится только тогда, когда антинародное правительство покинет многостадальную Украину. Украина для всех: украинцев восточных и западных, русских,белорусов, татар, поляков, молдаван, русинов,гуцулов,греков и т.д. Для всех людей волею судеб оказавшихся гражданами Украины.Если Киев не устраивают такие граждане, то пусть продолжает строить "Украинскую Империю" путем насильственной украинизации вся и всех,но без Донбасса.Все равноничего не выйдет. Для этого столетия нужны.
Цитировать          2
Валентин П. 29 серпня 2014 21:50
Ничего, скоро денежки у хозяина закончатся и проплаченные руззкие тролли сами исчезнут с украинских сайтов, а пока будем наблюдать за их агонией в комментах)
Цитировать          3
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player