Get Adobe Flash player
Біля села Гранітне підірвали міст через річку Кальміус

Відповідний запис з'явився 30 серпня в соціальних мережах, передає Кореспондент.
За повідомленнями авторів, міст біля с. Старо-Мар'ївка поруч з с. Гранітне Тельманівського р-ну Донецької області був підірваний вчора українськими військами "в надії зупинити наступ ополчення".

Як повідомлялося раніше, станом на 17:00 жодна з машин гуманітарного конвою не прибула до бійців сил антитерористичної операції, які перебувають в оточенні під Іловайськом і страждають від обстрілу з мінометів і снайперської зброї. Про це йдеться на сторінці командира батальйону Донбас Семена Семенченка у Фейсбуці.

"Станом на 17:00 жодна машина гуманітарного конвою до бійців, які перебувають в оточенні в селищі Красносільське, не прийшла. Інші машини, крім машин цього конвою, російські війська не пропускають. Пояснень 11-годинній відсутності конвою не дається", - говориться в повідомленні.

"Станом на 16:00 позиції бійців, які перебувають в Червоносількому, стали обстрілювати з мінометів і снайперської зброї, тим самим змушуючи бійців здатися в полон. Після цього представниками Міноборони було заявлено, що інцидент з російською стороною врегульований і гуманітарна колона дійде до оточених бійців", - наголошується з посиланням на телефонне повідомлення комбата.

За його словами, ще вранці з оточення вийшло кілька невеликих груп, які зараз забезпечені харчуванням і медичною допомогою. Також він підкреслив, що відповідальним за відправку гуманітарного конвою з вивезення поранених бійців, які потрапили в оточення, є Міністерство оборони України.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

На Донбасі підривають мости

31-08-2014, 09:06
Переглядів: 2196
Коментарів: 1
Версія для друку
Loading...
Коментарі (1)
Мария 31 серпня 2014 09:43
Нужно срочно открыть сезон по взрыву Кремля,Красной площади и все жизненно-важные объекты Москвы.Это обязательно. Уйдет Рчень хочу и жду.Россейская Педерация должна ответить за то горе и беспредел,который она устроили в Донбассе и в Украине в целом.Смерть Россейской Педерации?Смерть Новососсии!!!Смерть основателю и руководителю войны в Донбассе Путлеру!!!!Слава Украине!Героям Слава!Будь про клят Путлер в веках!
Цитировать          1
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player