Get Adobe Flash player
Бійці АТО, які вирвалися з оточення, розповіли про "коридор смерті" і 500 трупах.

Росія не відкривала "зелений коридор" українським військовим під Іловайськ.
Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє батальйон "Крим".

"Ми вижили, незважаючи на те, що нас злили. Ми повертаємося додому, Альхамдуліллях !! PS коридору ніякого не було, колону тупо почали розстрілювати. Ми пробили 2 кільця оточення і змогли вийти", - йдеться в повідомленні.

За інформацією батальйону, в результаті бойових дій під Іловайськ сили АТО понесли великі втрати.

"Сотні трупів, десятки в полоні. Нажаль, близько 500 хлопців з різних підрозділів загинули при прориві колони. Поранених росіяни добивали вже на полі. Сьогодні "швидкі " туди не пропустили, щоб громадськість не дізналася про те, які гори трупів залишилися на полі", - наголошується в повідомленні.

Сили АТО, що потрапили в блокаду поблизу Іловайська, вчора вночі готувалися до виходу з оточення згідно з домовленостями, досягнутими президентом України Петром Порошенко.
Як повідомлялось раніше, перші 28 бійців батальйонів з Іловайська вийшли з оточення в опорний пункт Нацгвардії в Комсомольському.

Пізніше в Міністерстві оборони України заявили, що надання будь-якої публічної інформації щодо ситуації, що склалася з добровольчими батальйонами МВС і підрозділами Збройних Сил під Іловайськ, тимчасово призупинено.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Українська армія зазнала масових втрат

31-08-2014, 10:06
Переглядів: 8849
Коментарів: 4
Версія для друку
Loading...
Коментарі (4)
Саша Луганский 31 серпня 2014 10:22
Так нужно было не "прорываться" по коридору, а выполнить требования: сдать оружие и технику, а потом выходить. Ну а коль решили судьбу нае...ать - то и получилось.
Цитировать          1
Rusya 31 серпня 2014 10:59
Цитата: Саша Луганский
Так нужно было не "прорываться" по коридору, а выполнить требования: сдать оружие и технику, а потом выходить. Ну а коль решили судьбу нае...ать - то и получилось.

Тебе б туди.
Цитировать          2
петя 31 серпня 2014 11:00
путину верить нельзя никогда никакого коридора и не было прорываться надо с самого начала
Цитировать          3
ккк 31 серпня 2014 11:43
Теперь пленных никто брать не будет. Будут горы трупов со стороны России и раненых будут добивать. НИКТО из заблудившихся больше не вернется живым. Только безмозглые могли придумать расстрелять колонну отступающих.
Цитировать          4
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player