Get Adobe Flash player
На дев'ятьох російських десантників Україна обміняла 63 військовослужбовців Нацгвардії

Як інформує Цензор.нет, всього на сході України були затримані 10 російських військовослужбовців. Один з них був переданий раніше.

Українська сторона в суботу ввечері передала 9 затриманих десантників Збройних сил РФ, в неділю вночі російські прикордонники передали 63 бійця Національної гвардії України, повідомляють в РНБО.

"Вчора близько 9 години вечора на пункті пропуску "Гоптівка" Харківської області російській стороні передали 9 десантників Збройних сил РФ, які були затримані на території України. Після цього в 3 ночі від російських прикордонників прийняті 63 військовослужбовців Нацгвардії України", - повідомив на брифінгу в неділю в Києві спікер Інформаційно-аналітичного центру РНБО України Андрій Лисенко.

Про повернення в Росію 9 "заблудлих" десантників заявив напередодні заступник командувача ВДВ генерал-майор Олексій Рагозін. Всього на сході України були затримані 10 російських військовослужбовців. У п'ятницю стало відомо, що один з десяти затриманих Артем Кузьмін був доставлений в опіковий центр Санкт-Петербурга.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Один військовий РФ "вартий" семи українських солдат...

31-08-2014, 17:01
Переглядів: 3321
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player